Recepto > Peržiūra

Gervuogių desertas (Keto) Sukūrė narys: Ita


166 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Želatina 6 x gramų
Gervuogės 100 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Grietinėlė, 20% rieb. 50 x gramų
Vanduo 150 x ml

Paruošimas:

Želatiną ištirpinti vandenyje, pora lašų stevios. Gervuoges su grietinėle sublenderuoti. Supilti tirpiną želatiną. Gerai išmaišyti. Įdėti į šaldytuvą porai valandų.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 165.6 kcal
Vandens dalis 271 ml
Baltymai 7.9 g
Angliavandeniai 13.8 g
     Maistinės skaidulos 5.5 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 8.2 g
     Cukrus, natūralus 6.3 g
Riebalai 11 g
     Sotieji riebalai 5.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.2 g
     Trans-riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 28 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 104.7 mcg
Vitaminas C 18.7 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 3.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 35.7 mcg
Vitaminas B12 0.2 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 104.2 mg
Magnis 37.7 mg
Kalis 238 mg
Geležis 1 mg
Fosforas 67.2 mg
Selenas 0.2 mcg
Manganas -
Jodas 5.4 mcg
Varis -
Silicis 2.2 mg