Recepto > Peržiūra

Purus varškės apkepas

Sukūrė narys: Jurgita_Koganaite


249 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė "Graikiška Amfora" 100 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Cukrus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Manų kruopos, neparuoštos 1 x valgomasis šaukštas 15g
Pienas, 2,5% 20 x gramų

Paruošimas:

Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų. Varškę sutrinti su kiaušinio tryniu, išmirkytomis manų kruopomis piene, atsargiai įmaišyti baltymą, ir kepti 200C laipsnių temperatūroje orkaitėje, apie 30 min.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 249.2 kcal
Vandens dalis 133.5 ml
Baltymai 17.7 g
Angliavandeniai 30.2 g
     Maistinės skaidulos 0.4 g
     Cukrus, viso 16.9 g
     Cukrus, natūralus 7.5 g
Riebalai 6.2 g
     Sotieji riebalai 2.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 177.2 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 78.1 mcg
Vitaminas C 0.4 mg
Vitaminas D 1.6 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 23 mcg
Vitaminas B12 0.9 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 50.2 mg
Magnis 20.4 mg
Kalis 104.1 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 135.8 mg
Selenas 10 mcg
Manganas -
Jodas 10.1 mcg
Varis -