Recepto > Peržiūra

Purus varškės apkepas Sukūrė narys: Jurgita_Koganaite


249 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė "Graikiška Amfora" 100 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Cukrus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Manų kruopos, neparuoštos 1 x valgomasis šaukštas 15g
Pienas, 2,5% 20 x gramų

Paruošimas:

Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų. Varškę sutrinti su kiaušinio tryniu, išmirkytomis manų kruopomis piene, atsargiai įmaišyti baltymą, ir kepti 200C laipsnių temperatūroje orkaitėje, apie 30 min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 249.2 kcal
Vandens dalis 133.5 ml
Baltymai 17.7 g
Angliavandeniai 30.2 g
     Maistinės skaidulos 0.4 g
     Krakmolas 11.1 g
     Cukrus, viso 16.9 g
     Cukrus, natūralus 7.5 g
Riebalai 6.2 g
     Sotieji riebalai 2.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 177.2 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 78.1 mcg
Vitaminas C 0.4 mg
Vitaminas D 1.6 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 23 mcg
Vitaminas B12 0.9 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 50.2 mg
Magnis 20.4 mg
Kalis 104.1 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 135.8 mg
Selenas 10 mcg
Manganas -
Jodas 10.1 mcg
Varis -