Recepto > Peržiūra

Varškėčiai virti Sukūrė narys: Julius.Ad



596 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukrus 0.7 x valgomasis šaukštelis 7g
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Kvietiniai miltai 0.3 x puodelis 47g
Varškė, 18% 167 x gramų
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.7g

Paruošimas:

Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to viską išminkykite. Tešlą voliokite į ilgą volą. Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų, supjaustykite kubeliais. Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių. Valgoma su grietine, sviestu, arba uogiene.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 596.3 kcal
Vandens dalis 121.3 ml
Baltymai 30.9 g
Angliavandeniai 46.4 g
     Maistinės skaidulos 2 g
     Krakmolas 29.7 g
     Cukrus, viso 11.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 32.3 g
     Sotieji riebalai 18.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 9.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 158.2 mg
Druska 0.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 190.5 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.5 mcg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 60.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 24.4 mcg
Vitaminas B12 1.9 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.7 mg
Kalcis 167.6 mg
Magnis 72.3 mg
Kalis 289.2 mg
Geležis 2.4 mg
Fosforas 476.1 mg
Selenas 9.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 13.3 mcg
Varis 0 mg