Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Avinžirnių, burokėlių ir fetos salotos

Sukūrė narys: Mamukas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



200 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai, virti su druska 50 x gramų
Virti burokėliai, be druskos 25 x gramų
Feta sūris, 23% rieb. 15 x gramų
Salotų lapai 8 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 5 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Pistacijos 1.3 x gramų, tik valgomos dalies
Citrinų sultys, šviežios 0.5 x valgomasis šaukštas 8g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Raudonėlis, džiovintas 0.1 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Burokėlius ir fetos sūrį supjaustyti. Viską sumaišyti.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 35% | Balt. 15% | Rieb. 50%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 199.7 kcal
Vanduo 78.7 ml
Baltymai 7.8 g
Angliavandeniai 17.9 g
     Skaidulinės medžiagos 4.2 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus 0.2 g
Riebalai 11.4 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.9 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 16.1 μg
Vitaminas C 4.8 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 21.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 96.2 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 2.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 34.8 mg
Magnis 28.5 mg
Kalis 192.5 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 93.8 mg
Selenas 2 μg
Manganas 0.5 mg
Jodas 0.8 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0 μg



Atgal