Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Avinžirnių ir cukinijų kepsniukai

Sukūrė narys: PauliusK

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6



307 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai 35 x gramų
Vištų šlaunelių mėsa, be odos 63 x gramų
Raudonosios paprikos 8 x gramų
Cukinija 38 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Himalajų druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1g
Juodieji pipirai, malti 0.8 x žiupsnelis 0.1g
Malta paprika, milteliai 0.8 x gramų
Avokadų aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 3.5g
Svogūnai 0.1 x vnt, vidutinis 7g
Česnakai 0.4 x skiltelė, vidutinė 1.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1) Avinžirnius verdam valandą, tada sutraiškom.
2) Sudedam visus smulkiai supjaustytus ingredientus.
3) Dedam prieskonius, įmušam kiaušinius, sumaišom.
4) Formuojam kepsniukus, šaunam į orkaitę.
5) Kepam 30 min. 180 - 200 laipsnių temperatūroje.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 34% | Balt. 29% | Rieb. 37%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 306.9 kcal
Vanduo 112.6 ml
Baltymai 21.6 g
Angliavandeniai 25 g
     Skaidulinės medžiagos 5.3 g
     Cukrus, viso 4.7 g
     Cukrus, natūralus 4.7 g
Riebalai 12.4 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.9 g
     Cholesterolis 87.6 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 62.2 μg
Vitaminas C 15.2 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 125.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.6 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 229.7 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 3.6 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 45.2 mg
Magnis 45.4 mg
Kalis 407.4 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 163.6 mg
Selenas 5.1 μg
Manganas 7.5 mg
Jodas 5.2 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0 μg



Atgal