Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Avinžirnių karis su špinatais ir kokoso pienu

Sukūrė narys: Skanusmaistas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 17



436 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Konservuoti, smulkinti pomidorai 0.3 x pakelis 100g
Avinžirniai, konservuoti 0.3 x skardinė, tik valgomos dalies 63g
Kokosų pienas 50 x gramų
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 28g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Prieskoniai, imbieras, maltas 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Kario prieskoniai 0.5 x arbatinis šaukštelis 1g
Maltos saldžiosios paprikos 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.6g
Prieskoniai, kmyninio kumino sėklos 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Balti ryžiai, sausi 50 x gramų
Špinatai 50 x gramų, tik valgomos dalies

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Smulkintą svogūną pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes, kol šis suminkštės. Suberkite česnaką ir imbierą, maišydami kepkite apie minutę, kol aromatas pasklis. Berkite prieskonius (čili, karis, kuminas) ir pakepkite apie pusę minutės, kol aromatas pasklis.
2. Supilkite pomidorus, kokosų pieną, avinžirnius, užvirkite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Sudėkite špinatus, nukaiskite nuo ugnies ir išmaišykite (špinatai greitai sukris).
3. Tiekite su ryžiais, apibarstę kalendra.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 58% | Balt. 12% | Rieb. 30%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 436.3 kcal
Vanduo 245.7 ml
Baltymai 13.3 g
Angliavandeniai 65 g
     Skaidulinės medžiagos 8.7 g
     Cukrus, viso 8.9 g
     Cukrus, natūralus 4.4 g
Riebalai 14.7 g
     Sotieji riebalai 11 g
     Poli-nesotieji riebalai 1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 367.5 μg
Vitaminas C 29.5 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 2.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 15.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 150.7 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 233.7 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.1 mg
Kalcis 116.4 mg
Magnis 82.1 mg
Kalis 660.3 mg
Geležis 4.5 mg
Fosforas 207.5 mg
Selenas 8.2 μg
Manganas 1.7 mg
Jodas 3.9 μg
Varis 0.3 mg
Silicis 0.6 mg



Atgal