Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Avinžirnių troškinys su svogūnais, šparaginėmis pupelėmis

Sukūrė narys: Aleksandras_Saulėnas

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 10



389 kcal per  x

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai, virti su druska 150 x gramų
Šparaginės pupelės 50 x gramų, tik valgomos dalies
Pomidorai 40 x gramų
Svogūnai 100 x gramų
Kokosų pienas 20 x gramų
Česnakai 2 x skiltelė, vidutinė 6g
Prieskoniai, imbieras, maltas 5 x gramų
Ciberžolės su juodaisiais pipirais 5 x gramų
Druska 1 x valgomasis šaukštelis 10g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Keptuvėje apkepkite svogūną, česnaką, šparagines pupeles.
Supilkite virtus avinžirnius, kokoso pieną, sudėkite smulkintus pomidorus.
Sudėkite prieskonius pagal skonį: imbierą, ciberžolę ir druską.
Viską troškinkite kelias minutes ir mėgaukitės!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 62% | Balt. 17% | Rieb. 21%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 388.8 kcal
Vanduo 279.9 ml
Baltymai 17.8 g
Angliavandeniai 64 g
     Skaidulinės medžiagos 19 g
     Cukrus, viso 14.6 g
     Cukrus, natūralus 6.6 g
Riebalai 9.9 g
     Sotieji riebalai 5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 10.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 55.4 μg
Vitaminas C 24.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 70.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0.7 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 314.5 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 9.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.4 mg
Kalcis 191.1 mg
Magnis 125.7 mg
Kalis 970 mg
Geležis 7.4 mg
Fosforas 356.4 mg
Selenas 12.3 μg
Manganas 3.4 mg
Jodas 4.9 μg
Varis 0.6 mg
Fluoras 0.9 μg
Silicis 0.9 mg



Atgal