Recepto > Peržiūra

Avižinė burokėlių duona

Sukūrė narys: [email protected]



66 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Virti burokėliai, be druskos 20 x gramų
Avižų dribsniai "Skanėja" 13 x gramų
Saulėgrąžos 2 x gramų, tik valgomos dalies
Joduota druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g

Paruošimas:

Apvirtus (aš viriau garuose) burokėlius susmulkinti bulvių trintuve. Sudėti avižinius dribsnius, druską ir sėklas (arba mėgstamus riešutus, puikiai tinka graikiški).
Jeigu tešla gausis truputį sausa - įpilti truputį vandens. Suformuoti duonos kepaliuką ir kepti 170C laipsnių orkaitėje, apie 50 minučių.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 66.1 kcal
Vanduo 15.1 ml
Baltymai 2.2 g
Angliavandeniai 9.1 g
     Skaidulos 2.6 g
     Cukrus, viso 1.9 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 1.8 g
     Sotieji riebalai 0.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 0.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 0.1 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 1.2 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.1 mg
Kalcis 2.5 mg
Magnis 8.5 mg
Kalis 15.8 mg
Geležis 0.1 mg
Fosforas 12.4 mg
Selenas 0 μg
Manganas -
Jodas 4 μg
Varis 0 mg