Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Bananų duona su cinamonu

Sukūrė narys: Ramune_Bucinskaite

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 11



305 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bananai 100 x gramų, tik valgoma dalis
Avižiniai dribsniai 33 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 63g
Graikiškas jogurtas "Aistė" 23 x gramų
Kepimo milteliai 1.7 x gramų
Cinamonas, maltas 1.7 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1) Visus ingredientus (išskyrus 50 g bananų) sudėti į smulkintuvą ir susmulkinti.
2) Orkaitę įkaitinti iki 180C laipsnių.
3) Supilti tešlą į kepimo formą, ant viršaus sudėti banano gabaliukus.
4) Kepti orkaitėje 40 - 50 min.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 60% | Balt. 17% | Rieb. 23%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 305.2 kcal
Vanduo 129.9 ml
Baltymai 13.3 g
Angliavandeniai 47.7 g
     Skaidulinės medžiagos 6 g
     Cukrus, viso 14.5 g
     Cukrus, natūralus 13.9 g
Riebalai 8.1 g
     Sotieji riebalai 2 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.9 g
     Cholesterolis 190.2 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 104.4 μg
Vitaminas C 10 mg
Vitaminas D 2.5 μg
Vitaminas E 1.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 196.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 27.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 57.8 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K 0.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3 mg
Kalcis 73.6 mg
Magnis 89 mg
Kalis 557.8 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 276 mg
Selenas 14.8 μg
Manganas 0.3 mg
Jodas 21.4 μg
Varis 0 mg
Silicis 5.4 mg



Atgal