Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Bananų duona

Sukūrė narys: Naglis7

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



238 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 11

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 11g
Sviestas, 72% rieb. 11 x gramų
Cukrus 14 x gramų
Kvietiniai miltai 18 x gramų
Bananai 0.4 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 38g
Kepimo milteliai 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.4g
Cinamonas, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Gvazdikėlis, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Ištirpinti sviestą (puode, ant mažos ugnies).
2. Bananus sumaigyti šakute. Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, supilti ištirpintą sviestą. Sudėti sumaigytus bananus.
3. Miltus persijoti su kepimo milteliais, suberti prieskonius.
4. Į šlapią masę supilti miltus, gerai išmaišyti ir dėti į truputį sviestu pateptą formą, Kepti orkaitėje 190C temp., apie 35- 40 min (arba kol iškeps – gražiai paruduos).



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 59% | Balt. 6% | Rieb. 35%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 237.6 kcal
Vanduo 39.1 ml
Baltymai 3.8 g
Angliavandeniai 35.9 g
     Skaidulinės medžiagos 1.7 g
     Cukrus, viso 19 g
     Cukrus, natūralus 5.2 g
Riebalai 9.2 g
     Sotieji riebalai 5.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.9 g
     Cholesterolis 55.9 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 99.5 μg
Vitaminas C 3.8 mg
Vitaminas D 0.3 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 33 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 3.3 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.9 μg
Vitaminas B12 0.1 μg
Vitaminas K 0.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 17.1 mg
Magnis 27.1 mg
Kalis 188.4 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 64.7 mg
Selenas 3.8 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 6.1 μg
Varis 0 mg
Silicis 2.1 mg



Atgal