Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Briediena troškinta su avinžirniais

Sukūrė narys: Mindaugėlis

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



470 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 90 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Briediena, šviežia 250 x gramų
Morkos 50 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 50 x gramų
Vanduo 50 x ml
Garuose ruošti avinžirniai 133 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Briediena išverdama greitpuodyje. Supjaustyti svogūnai, morkos ir avinžirniai dedami į gilią keptuvę ir sumaišius su mėsa troškinama apie 15 minučių.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 26% | Balt. 61% | Rieb. 13%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 469.6 kcal
Vanduo 342 ml
Baltymai 67.1 g
Angliavandeniai 28.3 g
     Skaidulinės medžiagos 13 g
     Cukrus, viso 5.1 g
     Cukrus, natūralus 5.7 g
Riebalai 6.8 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Cholesterolis 137.5 mg
Druska 0.9 g
Pilna receptų informacija rodoma registruotiems sistemos nariams.

Prisijungti prie paskyros   Naujo nario registracija


Pilna receptų informacija rodoma registruotiems sistemos nariams.

Prisijungti prie paskyros   Naujo nario registracija





Atgal