Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą.
Kurti paskyrą
Briediena troškinta su avinžirniais
Sukūrė narys: Mindaugėlis
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1

470 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Briediena, šviežia | 250 x gramų | |
Morkos | 50 x gramų, tik valgomos dalies | |
Svogūnai | 50 x gramų | |
Vanduo | 50 x ml | |
Garuose ruošti avinžirniai | 133 x gramų | |
Druska | 0.5 x žiupsnelis | 0.2g |
Juodieji pipirai, malti | 0.5 x žiupsnelis | 0.1g |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas / gaminimas:
Briediena išverdama greitpuodyje. Supjaustyti svogūnai, morkos ir avinžirniai dedami į gilią keptuvę ir sumaišius su mėsa troškinama apie 15 minučių.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 26% | Balt. 61% | Rieb. 13%
Atgal