Recepto > Peržiūra

Burbono skonio vištiena

Sukūrė narys: Rimvydas



362 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, su oda 150 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.5g
Prieskoniai, imbieras, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Aštrioji Kajeno paprika, malta 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Obuolių sultys 0.1 x puodelis, mažas 6g
Cukrus, rudasis 0.1 x puodelis 9g
Kečupas 0.3 x valgomasis šaukštas 7g
Obuolių actas 0.2 x valgomasis šaukštas 2.5g
Vanduo 0.1 x stiklinė 18ml
Sojos padažas 0.3 x valgomasis šaukštas 6g

Paruošimas:

1. Didesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.
2. Vištienos filė (supjaustytą gabaliukais) dedame kepti.
3. Vištienai lengvai apkepus (kai spalva truputi patamsėja) ją išimame iš keptuvės.
4. Į keptuvę sudedame smulkiai trintą česnaką, bei visus likusius ingredientus. Maišydami šildome kol visi ingredientai gerai susimaišo.
5. Atgal sudedame vištieną ir viską šildome ant vidutinės ugnies apie 20min.
6. Galima patiekti kartu su ryžiais. Norint kad recepte būtų mažiau druskos - siūlome dėti mažiau sojos padažo.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 362.3 kcal
Vanduo 117.7 ml
Baltymai 32.2 g
Angliavandeniai 11.9 g
     Skaidulos 0.2 g
     Cukrus, viso 10.9 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 20 g
     Sotieji riebalai 4.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.6 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 10 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 96.2 mg
Druska 1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 38.5 μg
Vitaminas C 0.6 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 98.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.2 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 2.3 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 22.7 mg
Magnis 32.6 mg
Kalis 288.2 mg
Geležis 1 mg
Fosforas 204.8 mg
Selenas 24 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 0.9 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.3 mg