Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Burokėlių blynai

Sukūrė narys: Eglė_M

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



384 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Virti burokėliai, be druskos 33 x gramų
Avižiniai miltai 33 x gramų
Kepimo milteliai 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.5g
Malti linų sėmenys "Organic" 13 x gramų
Pienas, 2.5% rieb. 13 x ml. 14g
Agavų sirupas 1.3 x arbatinis šaukštelis 9g
Kokosų aliejus 1 x valgomasis šaukštas 14g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Maltus linų sėmenis užpilame vandeniu ir pabrinkiname. El. trintuvu sutriname burokėlį, pieną, agavų sirupą, kokosų aliejų. Po to sudedame brinkintus linų sėmenis ir dar patriname. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Kepame ant kokosų aliejaus. Gardiname mėgstamomis uogomis.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 38% | Balt. 9% | Rieb. 53%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 384.2 kcal
Vanduo 48 ml
Baltymai 8.1 g
Angliavandeniai 36.2 g
     Skaidulinės medžiagos 5.5 g
     Cukrus, viso 10.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 22.5 g
     Sotieji riebalai 12 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.9 g
     Cholesterolis 1.4 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 4.8 μg
Vitaminas C 1.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 11.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.1 μg
Vitaminas B12 0.1 μg
Vitaminas K 3.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 34.8 mg
Magnis 49.7 mg
Kalis 143.1 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 163.1 mg
Selenas 11.6 μg
Manganas 1.3 mg
Jodas 1.2 μg
Varis 0.1 mg



Atgal