Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Burokėlių sriuba su mėsos kukuliais

Sukūrė narys: Jolanta_Nazarovė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 8



266 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 5

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 120 x gramų, tik valgomos dalies
Virti burokėliai, be druskos 40 x gramų
Juodieji pipirai, nemalti 0.1 x gramų
Lauro lapai, džiovinti 0.1 x gramų
Druska 0.2 x valgomasis šaukštelis 2g
Vištienos sultinio kubeliai 1.2 x gramų
Smulkinta kiauliena, 20% rieb. 38 x gramų
Vištienos filė faršas 28 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 12g
Malti džiūvėsėliai 1 x gramų
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 14g
Prieskoniai, paukštienai 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Vanduo 0.4 x litras 400ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Bulves supjaustome kubeliais, užkaičiame vandenyje su pipirais, lauro lapais, druska. Paruošiame kukulius: sumaišome mėsos faršą, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, beriame mėsos prieskonius ir viską gerai išmaišome, formuojame kukulius ir juos apvoliojame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Užvirus vandeniui, sudedame mėsos kukulius (apvirtus kitame puode), burokėlius, vištienos sultinio kubelį, įdedame krapų. Virti iki kol išvirs daržovės.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 42% | Balt. 25% | Rieb. 33%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 265.8 kcal
Vanduo 591.5 ml
Baltymai 16.7 g
Angliavandeniai 28.5 g
     Skaidulinės medžiagos 2.4 g
     Cukrus, viso 4.7 g
     Cukrus, natūralus 1 g
Riebalai 9.9 g
     Sotieji riebalai 0.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 35.2 mg
Druska 3.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 19.7 μg
Vitaminas C 19 mg
Vitaminas D 0.3 μg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 36.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 3.6 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 52.4 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 2.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 66.6 mg
Magnis 45 mg
Kalis 590.8 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 93.2 mg
Selenas 3.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 5.7 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 7.6 mg



Atgal