Recepto > Peržiūra

Cepelinai su pievagrybiais

Sukūrė narys: Rimvydas



269 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Virtos bulvės 167 x gramų
Manų kruopos, neparuoštos 17 x gramų
Bulvių krakmolas 17 x gramų
Pievagrybiai 83 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 37g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

1. Bulves nulupame, išverdame pasūdytame vandenyje, nugariname ir sutriname.
2. Į atvėsusias bulves dedame manų kruopas, krakmolą ir gerai išminkome.
3. Iš bulvių masės formuojame paplotėlį, į vidurį dedame 1 šaukštą įdaro, užlenkiame kraštelius ir suformuojame cepeliną.
4. Verdame pasūdytame vandenyje 8 minutes.
5. Tiekiame šiltus su grietine ar padažu.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 268.8 kcal
Vanduo 204 ml
Baltymai 7.9 g
Angliavandeniai 60.4 g
     Skaidulos 5.8 g
     Cukrus, viso 2.7 g
     Cukrus, natūralus 2.6 g
Riebalai 0.7 g
     Sotieji riebalai 0.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 8.6 μg
Vitaminas C 12.5 mg
Vitaminas D 1.2 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 20.1 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 50 mg
Magnis 44.7 mg
Kalis 739.7 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 161.4 mg
Selenas 2.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.1 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 2.2 mg