Recepto > Peržiūra

Cezario salotos

Sukūrė narys: Julius.Ad



375 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bazilikas, šviežias 0.5 x valgomasis šaukštas, smulkintų 1.3g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Pomidorai 2 x vnt, vidutin. 120g
Gūžinės (iceberg) salotos 80 x gramų
Alyvuogių aliejus 2 x valgomasis šaukštas 24g
Batonas 5 x gramų
Lengvas ir liesas ekologiškas jogurtas 150 x gramų
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g

Paruošimas:

Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių arba ant griliaus.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 374.9 kcal
Vanduo 311.6 ml
Baltymai 8.7 g
Angliavandeniai 32.7 g
     Skaidulos 3.5 g
     Cukrus, viso 4.8 g
     Cukrus, natūralus 4.5 g
Riebalai 24.6 g
     Sotieji riebalai 3.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 2.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 17 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 6.6 mg
Druska 2.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 153.8 μg
Vitaminas C 29.4 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 4.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 5.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 62.6 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 24.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 39 mg
Magnis 35.5 mg
Kalis 434.7 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 55 mg
Selenas 1.4 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.1 mg