Recepto > Peržiūra

Čili sriuba

Sukūrė narys: Skanusmaistas



358 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaulienos faršas 50 x gramų
Konservuoti trinti pomidorai 40 x gramų
Raudonosios pupelės, konservuotos 40 x gramų
Raudonosios paprikos 0.1 x vnt, vidutin. 12g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 0.9g
Prieskoniai, čili milteliai 0.1 x valgomasis šaukštas 0.8g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Sūris "Edam" 30 x gramų
Čili pomidorų padažas, konservuotas 0.2 x puodelis 55g

Paruošimas:

Pirmiausia pakepinti faršą, su prieskoniais ir šiek tiek pomidorų padažo. Kol kepa faršas, - supjaustyti papriką. Ją supjausčius sudėti į trintuvę, kartu su konservuotais pomidorais. Viską sutrinti ir supilti į puodą. Sudėti pupeles, išspausti česnaką, įdėti pakepintą faršą. Supilti likusį pomidorų padažą. Pabarstyti pagal skonį čili prieskoniais.
Tada 30min., troškinti dažnai pamaišant (nes gali pridegti prie puodo apačios).
Pagaminus, dėti į dubenį ir ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio.
Taip pat galima valgyti su duona ar batonu, kaip Jums skaniau. Skanaus!



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 358.4 kcal
Vanduo 139 ml
Baltymai 21.5 g
Angliavandeniai 24.1 g
     Skaidulos 4.8 g
     Cukrus, viso 11.6 g
     Cukrus, natūralus 0.5 g
Riebalai 19.7 g
     Sotieji riebalai 7.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 26.7 mg
Druska 2.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 94.9 μg
Vitaminas C 14 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 17.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.6 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 5.3 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 216.8 mg
Magnis 28.9 mg
Kalis 372 mg
Geležis 1.2 mg
Fosforas 192.8 mg
Selenas 5.9 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 0 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0 μg