Čili sriuba
Sukūrė narys: Skanusmaistas
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 20

358 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Kiaulienos faršas | 50 x gramų | |
Konservuoti trinti pomidorai | 40 x gramų | |
Raudonosios pupelės, konservuotos | 40 x gramų | |
Raudonosios paprikos | 0.1 x vnt, vidutin. | 12g |
Česnakai | 0.3 x skiltelė, vidutinė | 0.9g |
Prieskoniai, čili milteliai | 0.1 x valgomasis šaukštas | 0.8g |
Druska | 0.3 x žiupsnelis | 0.1g |
Juodieji pipirai, malti | 0.3 x žiupsnelis | 0.1g |
Sūris "Edam" | 30 x gramų | |
Čili pomidorų padažas, konservuotas | 0.2 x puodelis | 55g |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Pirmiausia pakepinti faršą, su prieskoniais ir šiek tiek pomidorų padažo. Kol kepa faršas, - supjaustyti papriką. Ją supjausčius sudėti į trintuvę, kartu su konservuotais pomidorais. Viską sutrinti ir supilti į puodą. Sudėti pupeles, išspausti česnaką, įdėti pakepintą faršą. Supilti likusį pomidorų padažą. Pabarstyti pagal skonį čili prieskoniais.
Tada 30min., troškinti dažnai pamaišant (nes gali pridegti prie puodo apačios).
Pagaminus, dėti į dubenį ir ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio.
Taip pat galima valgyti su duona ar batonu, kaip Jums skaniau. Skanaus!
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 27% | Balt. 24% | Rieb. 49%
Atgal