Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Čirvinių blynų keptuvėje kepti bulviniai blynai be riebalų ir miltų

Sukūrė narys: Venera171

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



281 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 300 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 0.5 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g
Svogūnų milteliai 1.5 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Bulves sutarkuojame per smulkesnę burokinę tarką. Nuspaudžiame susidariusį skystį (nepilnai), mušame kiaušinį, dedame likusiuos ingredientus. Įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje (galima patepkite ghee sviestu) dedame bulvių masę ir uždengę kepame kol apskrus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 79% | Balt. 12% | Rieb. 9%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 280.6 kcal
Vanduo 251.4 ml
Baltymai 8.6 g
Angliavandeniai 56.3 g
     Skaidulinės medžiagos 5.5 g
     Cukrus, viso 1 g
     Cukrus, natūralus 0.9 g
Riebalai 2.7 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Cholesterolis 87.6 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 45 μg
Vitaminas C 45.4 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 91.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 115.4 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 51.5 mg
Magnis 84.2 mg
Kalis 1400.1 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 213.3 mg
Selenas 5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 13 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 4.6 mg



Atgal