Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Cukinijų blynai su fermentiniu sūriu (keto)

Sukūrė narys: Irma_Vo

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 5



487 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 152 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Fermentinis sūris "Gouda" 33 x gramų
Druska 1.5 x žiupsnelis 0.6g
Migdolų miltai 10 x gramų
Gysločio luobelės (Psyllium husk) 18 x gramų
Kokosų aliejus 1.5 x valgomasis šaukštas 20g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Nedidelę cukiniją sutarkuoti burokine tarka. Užberti tris žiupsnelius druskos. Palaikyti 10 minučių kol nusės sultys. Nuspaudus sultis sudėti tarkuotą fermentinį sūrį, 2 kiaušinius, 2 šaukštus baltojo gysločio luobelių, 1 šaukštą migdolų miltų.
Viską išmaišyti, pagardinus mėgstamais prieskoniais.
Kepti keptuvėje, įdėjus 3 šaukštus kokosų aliejaus, kepti ant silpnos ugnies.
Apytiksliai gaunasi 10 nedidelių blynų.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 6% | Balt. 15% | Rieb. 79%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 487.4 kcal
Vanduo 172.2 ml
Baltymai 17.5 g
Angliavandeniai 7.4 g
     Skaidulinės medžiagos 17.7 g
     Cukrus, viso 1 g
     Cukrus, natūralus 1.6 g
Riebalai 40.1 g
     Sotieji riebalai 18.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.1 g
     Cholesterolis 175.2 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 92.6 μg
Vitaminas C 6.8 mg
Vitaminas D 1.2 μg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 172.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 17.3 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 29.3 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 51.1 mg
Magnis 36.2 mg
Kalis 305.2 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 129.7 mg
Selenas 9.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 10.9 μg
Varis 0 mg



Atgal