Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Daržovių troškinys su frikadelėmis

Sukūrė narys: Deimantė21

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



337 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 100 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 38 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 25 x gramų
Moliūgai 43 x gramų, valgomos dalies
Vanduo 0.3 x litras 250ml
Daržovių sultinys 0.3 x kubelis 2.5g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1g
Lauro lapai, džiovinti 0.3 x gramų
Atšaldytas smulkintas kiaulienos kumpis 125 x gramų
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Šaldyti žalieji žirneliai 58 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Į puodą sudėti smulkiai pjaustytas bulves, morkas, svogūnus bei moliūgą. Įdėti sultinio kubelį, įberti prieskonių. Kol daržovės verda, formuoti iš maltos mėsos mažus kukuliukus ir dėti į puodą. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėti šaldytus žirnelius. Gardinti grietine.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 42% | Balt. 38% | Rieb. 20%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 336.9 kcal
Vanduo 559.6 ml
Baltymai 32.1 g
Angliavandeniai 35.4 g
     Maistinės skaidulos 7.1 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus 6 g
Riebalai 7.7 g
     Sotieji riebalai 0.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 2.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 808.7 μg
Vitaminas C 22.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 3.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 56 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 72.5 mg
Magnis 47.2 mg
Kalis 743.3 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 97.8 mg
Selenas 1 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 6.8 μg
Varis 0.1 mg
Silicis 6 mg



Atgal