Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę!
Kurti paskyrą
Desertinis varškės sūris su žele
Sukūrė narys: Ramune_Bucinskaite
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 11

683 kcal per x
Gaminimo laikas: 20 min.
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Becukrė želė, braškių skonio (milteliai) | 14 x gramų | |
Graikiškas jogurtas "Aistė" | 200 x gramų | |
Varškė, 9% | 180 x gramų | |
Liesa varškė, 0.5% rieb. | 180 x gramų | |
Maistinė želatina | 15 x gramų |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Žele pagaminame pagal nurodymus. Želatiną užpilame 150 ml. vandens. Dubenyje sumaišome varškę su jogurtu, pertriname, kad neliktų gumulėlių. Sustingusią žele supjaustome kvadračiukais ir dedame i varškę, pilame ištirpintą želatiną ir norimą saldiklį. Sumaišome ir formuojame norima forma, bei dedame kelioms valandoms į šaldytuvą. Skanaus.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 10% | Balt. 62% | Rieb. 28%
Atgal