Recepto > Peržiūra

Dietinis vištienos kepenėlių paštetas

Sukūrė narys: [email protected]



61 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Viščiukų kepenėles 25 x gramų
Viščiukų šlaunelės, su oda 0.2 x šlaunelė, mažesnė, su kaulu 25g
Vištienos sultinys 33 x gramų
Joduota druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Želatina 0.8 x gramų
Vanduo 5 x ml

Paruošimas:

Kepenėles išvirti pasūdytame vandenyje. Atskirai išvirti blauzdelę pasūdytame, pagardintame lauro lapais, pipirais, kitais mėgstamais prieskoniais vandenyje, kad kartu išvirtų ir sultinys. Mėsai išvirus, atskirti ją nuo kaulo ir kartu su kepenėlėmis bei šiek tiek sultinio sutrinti trintuvu iki vienalytės masės. Į šią masę pilti 200 ml sultinio ir vandenyje išbrinkintą želatiną. Viską pavirti, kol želatina išsilydys, ir, supilsčiusi į indelius, palik kelioms valandoms šaldytuve.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 60.6 kcal
Vanduo 61.4 ml
Baltymai 8.5 g
Angliavandeniai 0.4 g
     Skaidulos 0 g
     Cukrus, viso 0 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 2.7 g
     Sotieji riebalai 0.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 108.7 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1518.5 μg
Vitaminas C 1.9 mg
Vitaminas D 0.3 μg
Vitaminas E 0.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 48.1 μg
Vitaminas B12 2.9 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 6.5 mg
Magnis 8.8 mg
Kalis 66.5 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 73 mg
Selenas 7.1 μg
Manganas -
Jodas 6.6 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.1 mg