Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Keto duona (su moliūgų sėklomis)

Sukūrė narys: Ernes_Ta

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 7



237 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 10

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Migdolų miltai 15 x gramų
Moliūgų sėklos, džiovintos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Sezamo sėklos 5 x gramų
Kokosų miltai 5 x gramų
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 3 x gramų
Varškė, 5% 20 x gramų
Valgomoji soda 0.1 x arbatinio šaukštelio 0.2g
Himalajų druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Maistinis actas 0.1 x valgomasis šaukštas 1.5g
Vanduo 0.1 x stiklinė 21ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Išplakti baltymus su druska iki standžių putų.
2. Dubenyje sumaišyti migdolų ir kokosų miltus, gysločio miltelius, druską, sezamo sėklas. Galima viską permalti (bet nebūtina).
3. Užplikyti viską verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti.
4. Varškę ir trynius išmaišyti. Sodą "nugesinti" actu ir įmaišyti į varškę. Gautą masę įminkyti į tešlą.
5. Suberti moliūgų sėklas ir įmaišyti į išplaktus baltymus.
6. Supilti į formą arba formuoti bandeles.
7. Kepti 180C temp. orkaitėje 50min - 1,5val.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 11% | Balt. 23% | Rieb. 66%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 236.9 kcal
Vanduo 56.3 ml
Baltymai 13.6 g
Angliavandeniai 6.4 g
     Skaidulinės medžiagos 6.8 g
     Cukrus, viso 1.7 g
     Cukrus, natūralus 2 g
Riebalai 17.2 g
     Sotieji riebalai 3.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.5 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.5 g
     Cholesterolis 91 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 44.1 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 91.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18.2 μg
Vitaminas B12 0.6 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 73.6 mg
Magnis 56.8 mg
Kalis 73.4 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 194.6 mg
Selenas 6 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 5.2 μg
Varis 0.3 mg
Silicis 0.3 mg



Atgal