Recepto > Peržiūra

Gaivios brokolių salotos su avokadu, kiaušiniais ir agurkais

Sukūrė narys: Skanusmaistas



231 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Brokoliai 0.3 x vnt, vidutinis (608g, su nevalgoma dalimi) 152g
Kiaušiniai, virti 0.8 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 44g
Agurkai 0.5 x vnt, trumpavaisis, vidutinis 42g
Avokadai 0.5 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 65g
Graikiškas jogurtas "Aistė" 13 x gramų
Citrinos 0.3 x vnt, vidutinė, nenulupta 19g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

1. Brokolį išskirstyti smulkesniai žiedynais. Gerai nuplauti, perlieti verdančiu vandeniu ir nuvarvinti.
2. Kiaušinius perpjauti išilgai į keturias dalis ir tuomet riekelėmis. Agurkus perpjauti išilgai perpus ir riekelėmis.
3. Avokadus perpjauti perpus, išimti kauliukus, išskobti minkštimą ir supjaustyti nedidelėmis riekelėmis.
4. Į indą dėti brokolius, agurkus, kiaušinius, avokadus. Pagardinti druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis, dėti jogurtą, išmaišyti. Skanaus!



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 231.4 kcal
Vanduo 208.9 ml
Baltymai 9.3 g
Angliavandeniai 11.6 g
     Skaidulos 5.2 g
     Cukrus, viso 3.2 g
     Cukrus, natūralus 2.8 g
Riebalai 19.1 g
     Sotieji riebalai 3.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.9 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 108.1 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 219.2 μg
Vitaminas C 93.6 mg
Vitaminas D 0.7 μg
Vitaminas E 1.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 118 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 110 μg
Vitaminas B12 0.7 μg
Vitaminas K 12.6 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 133.3 mg
Magnis 55 mg
Kalis 894.1 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 178.6 mg
Selenas 9.2 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 30.1 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 12.9 μg
Chromas 0.2 μg