Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Gaivios salotos su tunu

Sukūrė narys: Ass-ta

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



322 kcal per  x

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Tunas alyvuogių aliejuje 1 x skardinė 80g
Konservuoti žalieji žirneliai 100 x gramų
Agurkai 100 x gramų
Svogūnų laiškai 10 x gramų
Konservuoti svogūnėliai 10 x gramų
Vyšniniai pomidoriukai 50 x gramų
Kiaušiniai, virti 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Majonezas "Originalus", su kiaušinių tryniais 5 x gramų
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Į gilią lėkštę berti žirnelius, supjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, konservuotus svogūnėlius. Padaryti duobutę ir i ją dėti tuną. Ant jo supjaustytus pomidoriukus, kiaušinį, majonezą ir pipirus. Skanaus



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 18% | Balt. 40% | Rieb. 42%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 321.9 kcal
Vanduo 324.8 ml
Baltymai 31.6 g
Angliavandeniai 14.4 g
     Skaidulinės medžiagos 1.6 g
     Cukrus, viso 6.2 g
     Cukrus, natūralus 5.3 g
Riebalai 14.3 g
     Sotieji riebalai 2.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.4 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.3 g
     Cholesterolis 144 mg
Druska 1.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 154.8 μg
Vitaminas C 9.6 mg
Vitaminas D 0.9 μg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 146.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 18.2 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 43.7 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K 0.5 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 53.1 mg
Magnis 20.6 mg
Kalis 260.6 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 116.1 mg
Selenas 10.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 21.1 μg
Varis 0 mg
Fluoras 12 μg
Chromas 0.2 μg



Atgal