Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Greitas vištienos apkepas

Sukūrė narys: Ausra1981

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 29



259 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 4

Gaminimo laikas: 10 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, su oda 100 x gramų
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Graikiškas jogurtas, 2% rieb. 8 x gramų
Sūris "Gouda" 13 x gramų
Pomidorai 0.3 x vnt, vidutinis 31g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Orkaitę įkaitinti iki 180°C.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į indą (galima iš karto į kepimo formą).
Į indą su vištiena įmušti kiaušinius, įdėti jogurtą ir prieskonius. Viską sumaišyti ir supylus į kepimo formą išlyginti.
Ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį.
Paruoštą pjaustytu pomidoru.
Kepti orkaitėje 30-40 minučių.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 3% | Balt. 43% | Rieb. 54%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 258.9 kcal
Vanduo 124.8 ml
Baltymai 27.4 g
Angliavandeniai 1.9 g
     Skaidulinės medžiagos 0.4 g
     Cukrus, viso 1.4 g
     Cukrus, natūralus 0.8 g
Riebalai 15.2 g
     Sotieji riebalai 5.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.7 g
     Cholesterolis 166.6 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 100.3 μg
Vitaminas C 4.3 mg
Vitaminas D 1.3 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 10.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 162.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.9 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 9.6 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 21.5 μg
Vitaminas B12 1 μg
Vitaminas K 2.7 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.7 mg
Kalcis 122 mg
Magnis 40.2 mg
Kalis 347.2 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 312.3 mg
Selenas 24.1 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 4 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0.7 μg



Atgal