Recepto > Peržiūra

Įdaryta bulvė

Sukūrė narys: Julius.Ad



334 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Grietinėlė, 10% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 12g
Sviestas 82% rieb. 2.5 x gramų
Svogūnų laiškai 0.5 x gramų
Krapai 2.5 x gramų, tik valgomos dalies
Sūris "Gouda" 20 x gramų
Kiaušiniai 0.5 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 32g
Petražolės 0.5 x gramų
Bulvės 2 x vnt, didesnė 240g

Paruošimas:

Bulves gerai nuplauti po šaltu vandeniu ir išvirti. Palikti atvėsti. Atvėsus bulvėms, išskobiame truputį jų vidaus, įmušame kiaušinį, dedame visus kitus išvardintus ingridientus ir viską gerai išmaišome (galima naudoti blenderį). Perpjauname bulves išilgai ir įdarome pagaminta mase. Viršų papuošti galim petražolėmis.
Kepame orkaitėje 15 min, 150 laipsnių temperatūroje.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 333.8 kcal
Vanduo 160.7 ml
Baltymai 12.9 g
Angliavandeniai 45.3 g
     Skaidulos 4 g
     Cukrus, viso 1.7 g
     Cukrus, natūralus 0.8 g
Riebalai 11.5 g
     Sotieji riebalai 6.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 122.3 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 98.7 μg
Vitaminas C 11.9 mg
Vitaminas D 1 μg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 101.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 37.9 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K 8.7 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 189.9 mg
Magnis 51.9 mg
Kalis 424.8 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 259.7 mg
Selenas 8.3 μg
Manganas 0 mg
Jodas 11.6 μg
Varis 0 mg
Silicis 3.7 mg