Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Japoniškas omletas

Sukūrė narys: Ita

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 11



188 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 1.5 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 95g
Mini mocarela 25 x gramų
Žąsų taukai 5 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Kiaušinius išplakti. Ant įkaitintos su taukais keptuvės užpilti kiaušinius, pabarstyti sūriu. Uždendus dangtį truputi pakepti. Tada dar keptuvėjė susukti omletą į rulonėlį. Skanaus



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 1% | Balt. 28% | Rieb. 71%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 187.6 kcal
Vanduo 55.7 ml
Baltymai 13.1 g
Angliavandeniai 0.6 g
     Skaidulinės medžiagos 0 g
     Cukrus, viso 0.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 14.7 g
     Sotieji riebalai 4.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.8 g
     Cholesterolis 290.6 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 88 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 2 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 280.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 28.2 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.2 μg
Vitaminas B12 0.7 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 31.5 mg
Magnis 18.1 mg
Kalis 65.3 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 128.1 mg
Selenas 14.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 12.4 μg
Varis 0 mg



Atgal