Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Jautienos kaulų čiulpai (Keto)

Sukūrė narys: Nbj

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



317 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Jautienos kaulu čiulpai 33 x gramų
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Petražolės 33 x gramų
Kaparėliai, konservuoti 0.7 x valgomasis šaukštas, be skysčio 6g
Citrinos 0.3 x vnt, vidutinė, nenulupta 25g
Salotinė sultenė 33 x gramų
Svogūnai, raudonieji 0.3 x vnt, vidutinis 37g
Himalajų druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Vyšniniai pomidoriukai 50 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Kaulų čiulpus nuplauname ir nusausiname. Tuomet pabarstome druska ir pipirais.
2. Kepame 200°C laipsnių temperatūros orkaitėje 18-20 minučių.
3. Citrinos sultis sumaišome su sukapotais kaparėliais, česnakais ir petražolemis, žiupsneliu druskos ir pipirų.
4. Iškepusius kaulų čiulpus apšlakstome paruoštu citrinos–kaparėlių padažu.
5. Ant viršaus dedame salotinio svogūno griežinėlių, sultenių ir šalia orkaitėje keptų vyšninių pomidoriukų. Skanauti su ciabata ar bagete. Skanaus.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 13% | Balt. 7% | Rieb. 80%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 316.6 kcal
Vanduo 137.3 ml
Baltymai 5.4 g
Angliavandeniai 10.9 g
     Skaidulinės medžiagos 3.5 g
     Cukrus, viso 4.3 g
     Cukrus, natūralus 4.3 g
Riebalai 29 g
     Sotieji riebalai 0.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 639.3 μg
Vitaminas C 34.2 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 4.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 19.9 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 410.7 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 65.1 mg
Magnis 23.8 mg
Kalis 310.2 mg
Geležis 3.1 mg
Fosforas 57.8 mg
Selenas 1.2 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 1.6 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg



Atgal