Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Jautienos kiaušinienė (Keto)

Sukūrė narys: Rrasuuks

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 5



498 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Jautienos faršas, 15% rieb. 150 x gramų
Špinatai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 1 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 63g
Svogūnų laiškai 1 x gramų
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Bazilikas, šviežias 1 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Susmulkinkite česnakus ir svogūnus. Juos kartu su jautiena, druska, pipirais ir baziliku įdėkite į keptuvę. Kepkite ant mažos kaitros, kol visa mėsa apkeps. Įdėkite smulkintus špinatus ir pakepkite 3 minutes. Baigiamasis patiekalo veiksmas priklauso nuo jūsų skonio. Galite įmušti kiaušinius tiesiog ant jautienos. Arba galite pilti jau sumaišytą kiaušinių masę, tuomet viską išmaišykite ir kepkite, kol kiaušinių masė sustandės.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 2% | Balt. 28% | Rieb. 70%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 498.2 kcal
Vanduo 126.4 ml
Baltymai 35.7 g
Angliavandeniai 2.3 g
     Skaidulinės medžiagos 1 g
     Cukrus, viso 0.2 g
     Cukrus, natūralus 0.2 g
Riebalai 39 g
     Sotieji riebalai 11.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 1.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 10.4 g
     Cholesterolis 190.3 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 244.8 μg
Vitaminas C 6.7 mg
Vitaminas D 1 μg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 186.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 17.8 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 10.7 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 131.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 46.5 mg
Magnis 27 mg
Kalis 183.8 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 74.2 mg
Selenas 10.5 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 10 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg



Atgal