Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Jautienos mėsainis (175g mėsos)

Sukūrė narys: MantasJ

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



647 kcal per  x

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Mėsainių bandelės 1 x bandelė 78g
Jautienos faršas, 10% rieb. 175 x gramų
Svogūnai 10 x gramų
Fermentinis sūris "Gouda" 20 x gramų
Originalus kečupas 1 x valgomasis šaukštas 20g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Gražgarstė (rukola) 15 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Šiam receptui buvo naudotas jau paruoštos jautienos "paplotėlis", 175g svorio. Galima naudoti ir paprastą jautienos faršą, tiesiog formuotį mėsos paplotėlį, jį apibarstant druska bei pipirais.
Jautienos paplotėlį kepame keptuvėje (be papildomo aliejaus). Kepimo eigoje galima nupilti iš mėsos išsiskiriančius riebalus.
Ant bandelės dedame smulkintą svogūno dalį, pomidorų padažą. Baigus kepti jautienai ant jos dedame riekelę fermentinio sūrio. Ant jautienos paplotėlio dedame gražgarstę (galima naudoti ir kitas salotas), ir viršutinę bandelės pusę.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 27% | Balt. 31% | Rieb. 42%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 646.5 kcal
Vanduo 192.8 ml
Baltymai 48.3 g
Angliavandeniai 43 g
     Skaidulinės medžiagos 2.9 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus 0.8 g
Riebalai 29.8 g
     Sotieji riebalai 9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.3 g
     Cholesterolis 113.8 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 25.7 μg
Vitaminas C 3 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 118 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.1 mg
Vitaminas B6 0.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.5 μg
Vitaminas B12 3.9 μg
Vitaminas K 17.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 8.5 mg
Kalcis 49.6 mg
Magnis 43.4 mg
Kalis 635.3 mg
Geležis 4.2 mg
Fosforas 333.8 mg
Selenas 29.2 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 0.4 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 μg



Atgal