Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Jautienos troškinys (Deimantės receptas)

Sukūrė narys: Deimantė21

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



353 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 6

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 25 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 25 x gramų
Cukinija 10 x gramų, tik valgomos dalies
Raudonosios paprikos 0.2 x vnt, vidutin. 20g
Pupelės 25 x gramų
Jautienos sprandinė 125 x gramų
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Saulėgrąžų aliejus 3.3 x gramų
Kvietiniai miltai 0.2 x valgomasis šaukštas 4.2g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g
Juodieji pipirai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Lauro lapai, džiovinti 0.2 x gramų
Balzamiko acto padažas "Aceto Balsamico di Modena IGP" 2.5 x gramų
Vanduo 100 x ml
Pievagrybiai 40 x gramų, tik valgomos dalies

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

1. Supjaustytą jautieną apkepti šaukšte aliejaus. Įmaišyti šaukštą miltų ir dar kelias minutes pakepti.
2. Viską dėti į greitpuodį ir užpilti balzamiku bei vandeniu, įberti paprikos miltelių ir pipirų. Taip pat sudėti keptuvėje apkeptas stambiai pjaustytas morkas ir paprikas, smulkintą česnaką, svoguną, lauro lapus, prieskonius ir pupeles.
6. Troškinti 30 min. Atidengus garpuodį sudėti pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškinkinti.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 29% | Balt. 31% | Rieb. 40%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 352.9 kcal
Vanduo 303.1 ml
Baltymai 29.4 g
Angliavandeniai 26.9 g
     Maistinės skaidulos 6.8 g
     Cukrus, viso 5.8 g
     Cukrus, natūralus 3.6 g
Riebalai 16.8 g
     Sotieji riebalai 6.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.6 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.7 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 454 μg
Vitaminas C 32.3 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 2.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 1.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 102.8 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 1.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 75.8 mg
Magnis 67.5 mg
Kalis 664 mg
Geležis 3 mg
Fosforas 193.3 mg
Selenas 2.5 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 4.2 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0.1 μg
Silicis 2.3 mg



Atgal