Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę!
Kurti paskyrą
Jautienos troškinys (Orintos receptas)
Sukūrė narys: Orinta_Švelnikaitė
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6

283 kcal per x
Viso porcijų viename patiekale: 13
Gaminimo laikas: 120 min.
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Jautienos mentė | 62 x gramų | |
Morkos | 0.2 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) | 9g |
Svogūnai | 0.2 x vnt, vidutinis | 17g |
Salierų stiebai | 19 x gramų | |
Raudonosios paprikos | 0.1 x vnt, didesn. | 13g |
Geltonosios paprikos | 8 x gramų | |
Česnakai | 0.2 x skiltelė, vidutinė | 0.7g |
Malta paprika, milteliai | 0.4 x gramų | |
Himalajų druska | 0.2 x arbatinis šaukštelis, smulkios | 0.8g |
Saldžiosios bulvės (batatai) | 77 x gramų | |
Juodieji pipirai, malti | 0.2 x žiupsnelis | 0.1g |
Konservuotos raudonosios pupelės | 27 x gramų | |
Konservuoti lupti pomidorai, smulkinti | 65 x gramų | |
Avinžirniai, konservuoti | 22 x gramų | |
Kukurūzai, konservuotI | 23 x gramų | |
Rozmarinas, šviežas | 1.5 x gramų | |
Žalieji čili pipirai | 3.1 x gramų |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Mesą supjaustome juostelėmis, pakepiname ir dedame į puodą troškinti. Supjaustome batatas ir sudedame i puodą. Visas kitas šviežias daržoves supjaustome kubeliais ir apkepiname. Apkepus sudedame į puodą. Troškiname apie 1.5 val., pabaigoje sudedame visas konservuotas daržoves. Skanaus :)
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 50% | Balt. 26% | Rieb. 24%
Atgal