Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Jautienos troškinys (Orintos receptas)

Sukūrė narys: Orinta_Švelnikaitė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6



283 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 13

Gaminimo laikas: 120 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Jautienos mentė 62 x gramų
Morkos 0.2 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 9g
Svogūnai 0.2 x vnt, vidutinis 17g
Salierų stiebai 19 x gramų
Raudonosios paprikos 0.1 x vnt, didesn. 13g
Geltonosios paprikos 8 x gramų
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.7g
Malta paprika, milteliai 0.4 x gramų
Himalajų druska 0.2 x arbatinis šaukštelis, smulkios 0.8g
Saldžiosios bulvės (batatai) 77 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Konservuotos raudonosios pupelės 27 x gramų
Konservuoti lupti pomidorai, smulkinti 65 x gramų
Avinžirniai, konservuoti 22 x gramų
Kukurūzai, konservuotI 23 x gramų
Rozmarinas, šviežas 1.5 x gramų
Žalieji čili pipirai 3.1 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Mesą supjaustome juostelėmis, pakepiname ir dedame į puodą troškinti. Supjaustome batatas ir sudedame i puodą. Visas kitas šviežias daržoves supjaustome kubeliais ir apkepiname. Apkepus sudedame į puodą. Troškiname apie 1.5 val., pabaigoje sudedame visas konservuotas daržoves. Skanaus :)



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 50% | Balt. 26% | Rieb. 24%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 282.9 kcal
Vanduo 278.3 ml
Baltymai 18.6 g
Angliavandeniai 35.3 g
     Skaidulinės medžiagos 6.4 g
     Cukrus, viso 6.9 g
     Cukrus, natūralus 7.8 g
Riebalai 7.7 g
     Sotieji riebalai 3.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.8 g
     Cholesterolis 61.6 mg
Druska 1.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 743.5 μg
Vitaminas C 44.6 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 11.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.7 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 52.1 μg
Vitaminas B12 2.4 μg
Vitaminas K 8.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.9 mg
Kalcis 65.6 mg
Magnis 52.7 mg
Kalis 594.4 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 157.6 mg
Selenas 4.2 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 6.2 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0.8 μg
Silicis 0.2 mg



Atgal