Recepto > Peržiūra

Kalafiorų kąsneliai

Sukūrė narys: Naglis7



250 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Žiedinis kopūstas 0.3 x galva, didelė 210g
Kvietiniai miltai 0.2 x puodelis 26g
Pienas, 1% 38 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Medus, natūralus 0.3 x valgomasis šaukštelis 2.5g
Buffalo padažas 19 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.3 x gramų
Druska 0.5 x gramų
Maltos saldžiosios paprikos 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.6g
Česnako milteliai 0.5 x gramų

Paruošimas:

1. Nurinkti kalafiorus nuo stiebo.
2. Į atskirą dubenį supilti miltus, prieskonius ir pieną, viską išmaišyti.
3. Sudėti kalafiorus, išmaišyti gautame padaže.
4. Sudėti ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
5. Kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
6. Į atskirą dubenį supilti buffalo padažą, aliejų ir medų, išmaišyti.
7. Iškeptus kalafiorus patepti buffalo padažu.
8. 230 C laipsnių orkaitėje pakepti dar apie 20 min.
9. Patiekti galima su mėgiamu padažu, pasigaminti kalafiorų tortilijas ar picas.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 250 kcal
Vanduo 208.6 ml
Baltymai 9 g
Angliavandeniai 34.2 g
     Skaidulos 5.9 g
     Cukrus, viso 7.9 g
     Cukrus, natūralus 5.9 g
Riebalai 10.4 g
     Sotieji riebalai 1.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.6 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 1.4 g
     Mono-nesotieji riebalai 5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 1.9 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 23.5 μg
Vitaminas C 50.8 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 89 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.4 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 38.3 μg
Vitaminas B12 0.1 μg
Vitaminas K 25.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 83 mg
Magnis 41.7 mg
Kalis 539.2 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 136.1 mg
Selenas 2.2 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 5.1 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 2.2 μg