Recepto > Peržiūra

Keptos batono riekelės

Sukūrė narys: Julius.Ad



514 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Cukrus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Batonas 80 x gramų
Alyvuogių aliejus 1.5 x valgomasis šaukštas 18g

Paruošimas:

Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti. Pamer­kti batono rie­keles iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.





Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 514.4 kcal
Vanduo 59.1 ml
Baltymai 11.3 g
Angliavandeniai 60 g
     Skaidulos 1.8 g
     Cukrus, viso 19.6 g
     Cukrus, natūralus 7.5 g
Riebalai 26.2 g
     Sotieji riebalai 4.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 1.9 g
     Mono-nesotieji riebalai 15.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 184.8 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 102.5 μg
Vitaminas C 0.2 mg
Vitaminas D 2 μg
Vitaminas E 5.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 38.8 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 44.2 mg
Magnis 30 mg
Kalis 136.1 mg
Geležis 1.8 mg
Fosforas 174.2 mg
Selenas 11.1 μg
Manganas -
Jodas 10.4 μg
Varis -
Silicis 1.4 mg