Recepto > Peržiūra

Keto duona

Sukūrė narys: Agnietė



116 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Linų sėmenys, smulkinti 7 x gramų
Pusriebė varškė, 9% rieb. 13 x gramų
Kokosų miltai 1.8 x gramų
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 1.8 x gramų
Migdolų miltai 3.9 x gramų
Moliūgų miltai 0.9 x gramų
Sezamo sėklos 0.9 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 16g
Alyvuogių aliejus 0.1 x valgomasis šaukštas 0.9g
Vanduo 11 x ml

Paruošimas:

Varške išplakti su kiaušiniais.
Sudėti visus miltus.
Supiltį šaltą vandenį.
Įdėti arbatinį šaukštelį kepimo miltelių.
Išmaišyti, formuoti kepaliuką arba dėti į skardelę (pvz. kekso).
Kepti 190° temp. apie 45/55min.
Galima įmaišyti ir sėklų bei kmynų.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 115.6 kcal
Vanduo 28.1 ml
Baltymai 8 g
Angliavandeniai 3.9 g
     Skaidulos 4 g
     Cukrus, viso 1 g
     Cukrus, natūralus 0.3 g
Riebalai 7 g
     Sotieji riebalai 1.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 49.8 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 15.4 μg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 49.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 1.9 μg
Vitaminas B12 0.1 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.2 mg
Kalcis 11.3 mg
Magnis 5.6 mg
Kalis 14.1 mg
Geležis 0.2 mg
Fosforas 26.8 mg
Selenas 2.6 μg
Manganas 0 mg
Jodas 2.2 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.2 mg