Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Kiaušinių "Pica"

Sukūrė narys: Oksana_Genevičienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 14



613 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 45 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušinių tryniai 2 x vnt, vidutin. 34g
Kiaušiniai 1.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 87g
Grietinėlė, 35% rieb. 25 x gramų
Persiladas 5 x gramų
Karštai rūkytos "Extra" dešrelės 50 x gramų
Sūris "Gouda" 45 x gramų
Pomidorų padažas be konservantų 10 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Suplakti kiaušinius su prieskoniais ir grietinėle, kepti keptuvėje ant mažos kaitros (uzdengus dangčiu).
Kiaušinių masei "sutvirtėjus" užberti smulkiai supjaustytą dešrelę ir užberti sutarkuotą sūrį bei užtepti plonu sluoksniu kečiupą. Uždengti dangciu ir palaikyti kol išsilydys sūris.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 6% | Balt. 22% | Rieb. 72%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 612.6 kcal
Vanduo 112.4 ml
Baltymai 33.7 g
Angliavandeniai 8.9 g
     Skaidulinės medžiagos 0 g
     Cukrus, viso 4.4 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 49 g
     Sotieji riebalai 24 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 13.6 g
     Cholesterolis 897.8 mg
Druska 1.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 341.7 μg
Vitaminas C 0.1 mg
Vitaminas D 3.1 μg
Vitaminas E 1.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 265 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 73.4 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 26.6 μg
Vitaminas B12 1.7 μg
Vitaminas K 0.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3 mg
Kalcis 331 mg
Magnis 31.4 mg
Kalis 141.8 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 459.5 mg
Selenas 29.8 μg
Manganas 0 mg
Jodas 23.3 μg
Varis 0 mg



Atgal