Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Kokosinis obuolių pyragas

Sukūrė narys: [email protected]

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



243 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 10

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Sviestas, 82% rieb. 8 x gramų
Cukrus, rudasis 10 x gramų
Kokoso drožlės 10 x gramų
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai 10 x gramų
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 12g
Vanilės ekstraktas 0.1 x gramų
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Obuoliai 70 x gramų, tik valgomos dalies
Kepimo milteliai 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

1. Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius. Obuolius supjaustyti nedideliais (maždaug 1,5*1,5 cm kubeliais).
2. Sviestą ištirpinti ir palikti šiek tiek pravėsti.
3. Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi. Toliau plakant supilti atvėsintą tirpintą sviestą. Įsijoti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti. Įmaišyti kokoso drožles.
4. Į tešlą sudėti obuolius ir labai kruopščiai išmaišyti. Tešlos gali atrodyti mažoka, bet kepant tešla pasiskirstys ir dailiai iškils.
5. Kepimo formos (naudojau apvalią 24 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi. Tešlą supilti į formą ir tolygiai paskirstyti.
6. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku - jei įsmeigus (smeikite į tešlą, ne į obuolį) ir ištraukus, jis sausas - pyragas iškepė. Jei aplipęs tešla - kepkite dar 5 - 10 minučių ir vėl tikrinkite.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 45% | Balt. 5% | Rieb. 50%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 243.4 kcal
Vanduo 67.9 ml
Baltymai 3.3 g
Angliavandeniai 28.8 g
     Skaidulinės medžiagos 4 g
     Cukrus, viso 15.2 g
     Cukrus, natūralus 6.2 g
Riebalai 14.3 g
     Sotieji riebalai 10.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.8 g
     Cholesterolis 55 mg
Druska 0.5 g
Alkoholis 0 g
Pilna receptų informacija rodoma registruotiems sistemos nariams.

Prisijungti prie paskyros   Naujo nario registracija


Pilna receptų informacija rodoma registruotiems sistemos nariams.

Prisijungti prie paskyros   Naujo nario registracija





Atgal