Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Kopūstų salotos su medumi ir obuolių actu

Sukūrė narys: Aida_Dulcienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



94 kcal per  x

Gaminimo laikas: 15 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Kopūstai 100 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 20 x gramų, tik valgomos dalies
Poras 20 x gramų, tik valgomos dalies
Raudonosios paprikos 20 x gramų
Petražolių lapai 5 x gramų
Alyvuogių aliejus 2 x gramų
Obuolių actas 10 x gramų
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Morkas sutarkuoti, likusias daržoves plonai supjaustyti. Sudėti priedus, daržoves išminkyti, kol pasirodys sultys. Laikyti šaldytuve. Šaldytuve išbūna maždaug porą savaičių. Jeigu yra poreikis, iš karto galima pasiruošti daugiau.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 70% | Balt. 10% | Rieb. 20%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 94.3 kcal
Vanduo 160.9 ml
Baltymai 2.6 g
Angliavandeniai 18.4 g
     Skaidulinės medžiagos 3.8 g
     Cukrus, viso 13.3 g
     Cukrus, natūralus 13.2 g
Riebalai 2.4 g
     Sotieji riebalai 0.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.4 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 451.8 μg
Vitaminas C 73.2 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 1.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 57.2 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 94.2 mg
Magnis 34.5 mg
Kalis 465.6 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 73.2 mg
Selenas 3.3 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 4.1 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.5 mg



Atgal