Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Kreminė daržovių sriuba

Sukūrė narys: Kristina_Tamaliūnaitėskučienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



342 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Žiedinis kopūstas (kalafioras) 50 x gramų
Bulvės 0.5 x vnt, mažesnė 30g
Ropės 50 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Svogūnai 0.5 x vnt, mažas 35g
Pastarnoko šaknys 50 x gramų
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Fermentinis sūris "Gouda" 10 x gramų
Vištienos filė faršas 50 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Daržovių sultinys 0.5 x kubelis 5g
Sezamo sėklos 2.5 x gramų
Krapai 2.5 x gramų, tik valgomos dalies
Vanduo "Evian" 250 x ml
Kokosų pienas 50 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

1. Bulves, kalafiorą ir ropę supjaustyti griežinėliais ir dėti virti kartu su sultiniu.
2. Svogūną kartu su pastarnoku pakepinti keptuvėje. Išspausti česnaką ir viską sudeti virti.
3. Atskirame puode išsivirti mažas vištienos faršo frikadeles.
4. Sriubai išvirus pilti kokosų pieną ir viską sutrinti iki vientisos masės.
5. Išpilsčius sriubą į lėkštes pagardinti frikadelėmis, tarkuotu sūriu, sezamo sėklomis bei krapais.
Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 32% | Balt. 19% | Rieb. 49%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 341.9 kcal
Vanduo 473.4 ml
Baltymai 17.4 g
Angliavandeniai 29 g
     Skaidulinės medžiagos 7.9 g
     Cukrus, viso 8.8 g
     Cukrus, natūralus 6.8 g
Riebalai 19.9 g
     Sotieji riebalai 12.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 2.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 15.4 μg
Vitaminas C 27.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 25.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.7 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 1.9 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 36.8 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 14.3 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 105.2 mg
Magnis 62.9 mg
Kalis 613.7 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 146.4 mg
Selenas 4.9 μg
Manganas 0.9 mg
Jodas 3.7 μg
Varis 0.3 mg
Fluoras 0.5 μg
Silicis 4.2 mg



Atgal