Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Lašišos ir brokolių apkepas

Sukūrė narys: Oksana_Genevičienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 12



400 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 8

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Lašiša 125 x gramų, tik valgomos dalies
Brokoliai 63 x gramų, tik valgomos dalies
Grietinėlė, 35% rieb. 13 x gramų
Tarkuotas mocarelos sūris 25 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 15g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Lašišą susmulkinti, įmušti kiaušinius. Išmaišyti, supilti grietinėlę ir prieskonius žuviai (pagal skonį). Sudėti į formą ir užberti mocarelos sūrį. Kepti orkaitėje 30 min. - 200C laipsn. temp.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 5% | Balt. 34% | Rieb. 61%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 400.1 kcal
Vanduo 140.7 ml
Baltymai 34.3 g
Angliavandeniai 4.6 g
     Skaidulinės medžiagos 1.6 g
     Cukrus, viso 1.7 g
     Cukrus, natūralus 1.2 g
Riebalai 27.8 g
     Sotieji riebalai 10.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 6.4 g
     Omega-3 riebalai 2.5 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 8.7 g
     Cholesterolis 144.9 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 142.4 μg
Vitaminas C 26.6 mg
Vitaminas D 12 μg
Vitaminas E 2.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 43 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 4.3 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 24.6 μg
Vitaminas B12 4.3 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 76.9 mg
Magnis 42.7 mg
Kalis 544.5 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 312.2 mg
Selenas 33.9 μg
Manganas -
Jodas 63.7 μg
Varis -



Atgal