Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Lašišos kubeliai su avinžirniais, avokadu, morka ir špinatais

Sukūrė narys: Rokasb

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



616 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Lašiša 125 x gramų, tik valgomos dalies
Špinatai 25 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 31g
Avokadai 0.3 x vid. vnt., tik valgoma dalis 34g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Citrinų sultys, šviežios 0.5 x valgomasis šaukštas 8g
Vištienos prieskoniai 2 x arbatinis šaukštelis 4g
Avinžirniai 75 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Paruošti lašišą prieš kepimą (žr. instrukcijose apačioje), tuo tarpu, laukiant lašišos, iškepti avinžirnius (žr. instrukcijose apačioje), kepant avinžirniams pasiruošti avokadą, morkas ir špinatus.

Lašiša:
1. Kūbeliais supjaustytą lašišą apibarstyti Provanso žolelėmis, Picų prieskoniais,
Vištienos prieskoniais (SANTA MARIA), trintu (arba smulkiai pjaustytu) česnaku ir svogūnu. Išspausti šviežių citrinos sulčių. Palikti pastovėti šaldytuve ~1val.
2. Atėjus laikui Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi sudėti lašišos kubelius ir gerai apkepti.

Avinžirniai:
1. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi suberti avinžirnius, užberti Vištienos prieskonių, gerai išmaišyti ir leisti apkepti, karts nuo karto pamaišant, iki kol avinžirnių plutelė taps traški.

Avokadas:
1. Supjaustyti pusę avokado juostelėmis, lengvai pabarstyti druska ir pipirais.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 34% | Balt. 27% | Rieb. 39%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 615.7 kcal
Vanduo 156 ml
Baltymai 42.1 g
Angliavandeniai 52.4 g
     Skaidulinės medžiagos 12.9 g
     Cukrus, viso 10.1 g
     Cukrus, natūralus 9.8 g
Riebalai 27.2 g
     Sotieji riebalai 4.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.7 g
     Omega-3 riebalai 2.6 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.3 g
     Cholesterolis 87.5 mg
Druska 2.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 722.6 μg
Vitaminas C 22.3 mg
Vitaminas D 11.7 μg
Vitaminas E 4.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 10.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 80.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.7 mg
Vitaminas B6 1.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 219.6 μg
Vitaminas B12 4.1 μg
Vitaminas K 127.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.8 mg
Kalcis 89.3 mg
Magnis 103.9 mg
Kalis 1108.5 mg
Geležis 4.1 mg
Fosforas 430.1 mg
Selenas 31.5 μg
Manganas 15.4 mg
Jodas 55.4 μg
Varis 0.4 mg
Silicis 0.7 mg



Atgal