Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Lašišos sriuba su cukinija

Sukūrė narys: Deimantė21

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



299 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 8

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Šaldytas atlantinių lašišų sriubos rinkinys 100 x gramų
Krapai 1.3 x gramų, tik valgomos dalies
Cukinija 20 x gramų, tik valgomos dalies
Salierų šaknys (gumbai) 11 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Morkos 18 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 9 x gramų
Bulvės 25 x gramų, tik valgomos dalies
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Juodieji pipirai, nemalti 0.5 x pipirų 0.1g
Lauro lapai, džiovinti 0.3 x gramų
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 0.8g
Švelnios garstyčios "Deli" 2.5 x gramų
Vanduo 0.3 x litras 250ml

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Pirmiausia išsiverdame sultinį: sudedame lašišą, užpilame 1,5l vandens, įdedame pipirų, lauro lapą, krapų kotų, druskos ir 15-20min. verdame. Nukošiame sultinį ir nurenkam nuo kaulų lašišos mėsą. Į sultinį įpilam dar vandens, sudedame pjaustytas bulves, morkas, salierą, svogūną. Pavirus 15 min. sudedame pjaustytą cukiniją, smulkintą česnaką ir lašišą dar paverdame 5 min., baigiant virti sudedame smulkiai pjaustytus krapus. Pikantiškumo sriubai priduos keletas šaukštelių garstyčių. Sriubą galima pagardinti grietine ar grietinėle. Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 12% | Balt. 22% | Rieb. 66%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 299.1 kcal
Vanduo 382.4 ml
Baltymai 16.4 g
Angliavandeniai 8.9 g
     Skaidulinės medžiagos 1.7 g
     Cukrus, viso 2.1 g
     Cukrus, natūralus 1.9 g
Riebalai 22.3 g
     Sotieji riebalai 3.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 304.9 μg
Vitaminas C 8.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 26.4 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 48.9 mg
Magnis 22.7 mg
Kalis 270.5 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 39.6 mg
Selenas 0.6 μg
Manganas 0 mg
Jodas 3.1 μg
Varis 0 mg
Silicis 4.4 mg



Atgal