Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

"Lieknas" varškės ir morkų apkepas su razinomis

Sukūrė narys: [email protected]

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4



123 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 6

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 58 x gramų, tik valgomos dalies
Liesa varškė, 0.2% rieb. 42 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai 5 x gramų
Razinos 5 x gramų
Cukrus, rudasis 3.3 x gramų
Cinamonas, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Morkas susmulkiname bulvine tarka. Jas sumaišome su varške, kiaušiniais, cukrumi, druska, cinamonu, suberiame miltus, o galiausiai įmaišome razinas. Kepame apie 18-20 cm kepimo formoje, 180C laipsnių orkaitėje apie 30 min.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 52% | Balt. 35% | Rieb. 13%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 123.4 kcal
Vanduo 93.8 ml
Baltymai 11.4 g
Angliavandeniai 17.1 g
     Skaidulinės medžiagos 2.3 g
     Cukrus, viso 10.8 g
     Cukrus, natūralus 6.1 g
Riebalai 1.9 g
     Sotieji riebalai 0.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 62.7 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1050.6 μg
Vitaminas C 2.9 mg
Vitaminas D 1.8 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 60.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 6.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.9 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 78.6 mg
Magnis 24.1 mg
Kalis 248.5 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 65.3 mg
Selenas 3.4 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.2 μg
Varis 0 mg
Silicis 1.7 mg



Atgal