Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą.
Kurti paskyrą
"Lieknas" varškės ir morkų apkepas su razinomis
Sukūrė narys: [email protected]
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 4

123 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Morkos | 58 x gramų, tik valgomos dalies | |
Liesa varškė, 0.2% rieb. | 42 x gramų | |
Kiaušiniai | 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) | 19g |
Viso grūdo speltų kvietiniai miltai | 5 x gramų | |
Razinos | 5 x gramų | |
Cukrus, rudasis | 3.3 x gramų | |
Cinamonas, maltas | 0.1 x arbatinis šaukštelis | 0.1g |
Druska | 0.3 x žiupsnelis | 0.1g |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas:
Morkas susmulkiname bulvine tarka. Jas sumaišome su varške, kiaušiniais, cukrumi, druska, cinamonu, suberiame miltus, o galiausiai įmaišome razinas. Kepame apie 18-20 cm kepimo formoje, 180C laipsnių orkaitėje apie 30 min.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 52% | Balt. 35% | Rieb. 13%
Atgal