Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Lietiniai iš špinatų (Keto)

Sukūrė narys: Oksana_Genevičienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



208 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 3

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Špinatai 33 x gramų, tik valgomos dalies
Maskarponės sūris 33 x gramų
Kiaušiniai 1.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 77g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Špinatus supjaustyti ir sudėti į indą (geriau į aukštą ir siaurą). Įmušti kiaušinius ir sublenderiuoti, tada į masę sudėti maskarponę ir vėl gerai sublenderiuoti. Kepti kaip paprastus lietinius.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 5% | Balt. 18% | Rieb. 77%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 208.2 kcal
Vanduo 74.2 ml
Baltymai 9.3 g
Angliavandeniai 2.4 g
     Skaidulinės medžiagos 0.6 g
     Cukrus, viso 1.1 g
     Cukrus, natūralus 0.1 g
Riebalai 18.2 g
     Sotieji riebalai 9.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Cholesterolis 233.5 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 246.8 μg
Vitaminas C 8.5 mg
Vitaminas D 1.6 μg
Vitaminas E 1.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 235.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 23 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 26.9 μg
Vitaminas B12 0.6 μg
Vitaminas K 114.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 48.5 mg
Magnis 30.1 mg
Kalis 193.5 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 112.3 mg
Selenas 12.7 μg
Manganas 0.3 mg
Jodas 11.2 μg
Varis 0 mg



Atgal