Recepto > Peržiūra

Makaronai itališkai

Sukūrė narys: Julius.Ad



400 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Makaronai 100 x gramų
Konservuoti trinti pomidorai 50 x gramų
Svogūnai, saldieji 20 x gramų
Balzaminis actas 0.3 x valgomasis šaukštas 4g
Česnakai 2 x gramų, tik valgomos dalies
Bazilikas, šviežias 0.5 x lapai 0.3g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus. Keptuvėje apkepiname svogūnus, dedame konservuotus pomidorus ir smulkintus česnakus. Išvirusius makaronus reikia nusausinti ir sudėti į keptuvę su padažu. Pabarstyti prieskoniais.




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 399.6 kcal
Vanduo 71.2 ml
Baltymai 14.2 g
Angliavandeniai 81.1 g
     Skaidulos 4.4 g
     Cukrus, viso 6.6 g
     Cukrus, natūralus 1.1 g
Riebalai 1.7 g
     Sotieji riebalai 0.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 6.3 μg
Vitaminas C 5.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 7.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.6 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 12.6 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 3.8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 38.6 mg
Magnis 44.4 mg
Kalis 244.3 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 146.5 mg
Selenas 32.4 μg
Manganas 0.9 mg
Jodas 0.1 μg
Varis 0.3 mg
Fluoras 0 μg