Recepto > Peržiūra

Registruoti sistemos nariai taip pat gali kurti savo receptus, taip sužinodami pilną maistinę jų vertę! Kurti paskyrą

Makaronų apkepas su pomidorų tyre ir sūriu

Sukūrė narys: [email protected]

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 3



174 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 6

Gaminimo laikas: 60 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Visų grūdo dalių makaronai "La Molisana" 23 x gramų
Trinti pomidorai 33 x gramų
Vanduo 8 x ml
Morkos 25 x gramų, tik valgomos dalies
Graikiškas jogurtas "Natural Greek", 7.5% rieb. 33 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.5g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.7g
Mocarelos sūris 8 x gramų

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Į kepimo indą supilame pomidorų tyrę ir vandenį, pagardiname druska ir norimais prieskoniais. Suberiame sutarkuotas morkas, sudedame makaronus (geriau smulkesni), viską gerai išmaišome. Sluoksnis būna tirštas. Į atskirą dubenį įmušame du kiaušinius, sudedame jogurtą, sutrintą česnaką, druskos. Viską sumaišome ir supilame ant makaronų masės. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 min., pabaigoje pagardiname patinkančiu sūriu ir dar kelioms minutėms paliekame orkaitėje, kol sūris išsilydys.



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 49% | Balt. 18% | Rieb. 33%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 174.1 kcal
Vanduo 107.9 ml
Baltymai 7.9 g
Angliavandeniai 21.3 g
     Skaidulinės medžiagos 0.8 g
     Cukrus, viso 5.2 g
     Cukrus, natūralus 2.8 g
Riebalai 6.2 g
     Sotieji riebalai 3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 58.5 mg
Druska 1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 438.9 μg
Vitaminas C 1.4 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 60.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 6.1 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.8 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 23.4 mg
Magnis 10.9 mg
Kalis 84.3 mg
Geležis 0.4 mg
Fosforas 45.9 mg
Selenas 3.4 μg
Manganas 0 mg
Jodas 4.6 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.7 mg



Atgal