Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Marinuotos vištų širdelės

Sukūrė narys: Vilija_Petreikienė

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 8



403 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos širdelės 225 x gramų
Alyvuogių aliejus "Hacienda Guzman" 25 x gramų
Čiobrelis, šviežias 5 x gramų
Petražolės 5 x šakelės 5g
Raudonosios paprikos 0.5 x valgomasis šaukštas 4.7g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Kalendros lapai, švieži 0.5 x šakelė 1.1g
Česnako milteliai 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Prieskoniai, čili milteliai 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.7g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Vištų širdeles nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite ir apipjaustykit nereikalingas dalis.
Papriką, petražoles, kalendrą sukapokit smulkiai peiliu, čiobrelio lapelius atskirkite nuo šakelių ir viską dėkite į gilų indą. Sudėkite prieskonius - druską, pipirus, česnakų granules, įspauskite česnaką. Viską sumaišyti ir su šaukštu kiek patrinti, užpilti aliejumi. Tuomet į dubenį dėti išvirtas širdeles ir viską gerai sumaišyti. Palaikyti bent valandą šaldytuve uždengus, bet idealu laikyti per naktį. Tobulas užkandis prie vyno ir alaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 4% | Balt. 36% | Rieb. 60%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 402.8 kcal
Vanduo 168.9 ml
Baltymai 36.8 g
Angliavandeniai 4.6 g
     Skaidulinės medžiagos 1.3 g
     Cukrus, viso 0.4 g
     Cukrus, natūralus 0.3 g
Riebalai 26.8 g
     Sotieji riebalai 5.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 54.5 μg
Vitaminas C 21.4 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.3 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 86.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.2 mg
Kalcis 32.4 mg
Magnis 13.4 mg
Kalis 103.4 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 17.3 mg
Selenas 0.7 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 0 μg
Varis 0.1 mg



Atgal