Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Midijos pomidorų padaže

Sukūrė narys: Deimantė21

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 6



285 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 20 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Svogūnai 100 x gramų
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Nulupti ir smulkinti pomidorai savo sultyse 200 x gramų
Midijos 350 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Ekologiškas sultinio kubelis "Bio vegetable" 0.5 x vnt
Saulėgrąžų aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas:

Aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, sukapotus česnakus, supilti pomidorus, prieskonius, midijas bei troškinti 5-7 min. Tinka su orkaitėje pašildytu prancūzišku batonu. Skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 27% | Balt. 26% | Rieb. 47%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 284.5 kcal
Vanduo 357.2 ml
Baltymai 18.9 g
Angliavandeniai 19.8 g
     Skaidulinės medžiagos 2.7 g
     Cukrus, viso 10.5 g
     Cukrus, natūralus 4.9 g
Riebalai 15 g
     Sotieji riebalai 1.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.4 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.8 g
     Cholesterolis 50.8 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 93.6 μg
Vitaminas C 12 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 8.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 76.7 μg
Vitaminas B12 10.2 μg
Vitaminas K 0.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 132.7 mg
Magnis 36.3 mg
Kalis 503.1 mg
Geležis 4.1 mg
Fosforas 280.6 mg
Selenas 62.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 40.3 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg



Atgal