Recepto > Peržiūra

Minkšta vištiena pesto padaže

Sukūrė narys: Naglis7



306 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištų šlaunelių mėsa, be odos 80 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.4 x valgomasis šaukštas 4.8g
Šparaginės pupelės 80 x gramų, tik valgomos dalies
Pomidorai 0.4 x puodelis, vyšninių pomidoriukų 60g
Pesto padažas 0.1 x puodelis 25g
Česnakai 0.4 x skiltelė, vidutinė 1.2g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Juodieji pipirai, malti 0.8 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Gaminimas: Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame vištienos šlaunelių mėsą. Lengvai apibarstome druska ir pipirais, kepame iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps. Iškepusią mėsą išimame iš keptuvės ir supjaustome juostelėmis. Į keptuvę sudedame šparagines pupeles ir kepame, kol suminkštės ir lengvai apskrus. Į keptuvę sudedame vištieną, pusiau perpjautus pomidorus, įspaudžiame česnaką ir supilame pesto padažą. Viską gerai išmaišome. Kepame, kol pomidorai suminkštės. Šį vištienos ir daržovių troškinį galime patiekti su ryžiais, bolivine balanda, virtais makaronais.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 305.8 kcal
Vanduo 167.6 ml
Baltymai 18.9 g
Angliavandeniai 11.3 g
     Skaidulos 4.3 g
     Cukrus, viso 3.8 g
     Cukrus, natūralus 2.2 g
Riebalai 20.1 g
     Sotieji riebalai 5.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.3 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 1.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 9 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 67.6 μg
Vitaminas C 10.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 2.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 3.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.9 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 32.2 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 100.1 mg
Magnis 32.9 mg
Kalis 341 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 88.2 mg
Selenas 1 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 1.9 μg
Varis 0 mg
Fluoras 1.4 μg
Silicis 1.5 mg